Tijdelijke sluiting i.v.m. Covid-19

  • door

Beste medifitters,

Het zal jullie niet zijn ontgaan. Maandagavond zijn nieuwe maatregelen afgekondigd door het kabinet. Een beslissing waardoor we de kerst en oud en nieuw anders moeten vieren dan andere jaren, ondanks dat we met zijn alle bij elkaar willen zijn. Ze zien echter door de toenemende aantallen besmettingen geen andere mogelijkheid dan over te gaan tot een lockdown tot en met 2 maart. Dit treft ook ons.

Wij moeten de deuren t/m 2 maart gesloten houden, iets waar we natuurlijk enorm van balen. Maar MediFit zou MediFit niet zijn als we niet optimistisch zouden blijven. We zullen in de komende dagen vol aan de slag gaan om ervoor te kunnen zorgen dat we jullie fit kunnen houden. We doen ons best om dit op een veilige, maar vooral ook leuke manier bij jullie te brengen. Dit vergt ons enige tijd en denkwerk. We zullen dus binnen een week laten weten hoe wij denken dat we dit met jullie samen kunnen doen. Hebben jullie ideeën? Laat het ons weten! Alle hulp is welkom.

Beste Medifitters, wij missen jullie nu al. We hopen op jullie steun de komende tijd, zodat we in het nieuwe jaar weer aan de goede voornemens kunnen werken. De komende tijd zullen we jullie via de mail en sociale media op de hoogte houden wanneer er wijzigingen of nieuwtjes zijn vanuit Medifit.

Hopelijk kunnen we jullie op deze manier snel weer begroeten!

Sportieve groet,
Team MediFit