Het Medifit Team

Loes van Gemert

medifit-helmond-loes
Mede-eigenaar
Personal fitnesstrainer
Fysiotherapeut
Ergotherapeut

Sport en gezondheid gaan voor mij hand in hand. Bij mij staat verantwoord sporten met plezier en resultaat voorop! Ik sta voor je klaar om jou te begeleiden in je training, je vragen te beantwoorden en je te motiveren zodat jij tevreden bent over jouw resultaat.

Robbie Huijnen

medifit-helmond-robbie
Mede-eigenaar
Personal fitnesstrainer
Fysiotherapeut
(Sport)masseur & osteopaat

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mij collega’s dan aan tijdens je training.

Michelle Janssen

medifit-helmond-michelle
Fysiotherapeut
Bewegingsagoog
(Sport)masseur
Fysiotherapie in de Geriatrie (i.o.)

Ik vind het een leuke uitdaging om mensen te begeleiden bij sport en beweging. Zowel wat betreft hun algemene gezondheid als wat betreft het reduceren, herstellen en voorkomen van klachten door het aanbieden van speciale oefeningen.

Marciano Koutstaal

medifit-helmond-marciano
Fitness & Health coördinator
Fysiotherapeut I.O.

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Ik help je graag bij het maken van het juiste trainingsschema aan de hand van je eigen doelstelling. Ik sta voor een goed resultaat en ik wil er zijn voor mensen die behoefte hebben aan goede begeleiding. Al jouw vragen zijn dan ook welkom en ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden bij MediFit.

Dominique Swinkels

medifit-helmond-dominique
Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
Fysiotherapeut I.O.

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik krijg er energie van en probeer dit tijdens het begeleiden ook op jou over te brengen, want plezier tijdens het trainen staat centraal voor mij. Ik help je graag bij uitleg van oefeningen in ons sportcentrum. Heb je vragen spreek me gerust even aan als je langs komt bij MediFit!