Meteen naar de inhoud

Het Team

Het Medifit Team

Annemieke

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut I.O.

Sporten is voor mij erg belangrijk. Ik krijg er energie van en voel me fit. Ik weet ook dat fit zijn en blijven niet vanzelfsprekend is, daarom help ik je graag tijdens je training en bij het halen van je doelen. Ik ben bezig met de opleiding fysiotherapie en hoop deze kennis toe te kunnen passen door een goede, en vooral leuke training voor je samen te stellen. Heb je vragen, spreek me gerust aan in de sportschool.

Dani

Fitnessinstructeur

Fitness en sporten zijn mijn grootste hobby, door mijn enthousiasme hoop ik dat iedereen sporten leuk gaat vinden. Met mijn kennis en eigen trainingservaring help ik je graag bij het maken van het juiste trainingsschema aan de hand van je eigen doelstelling. Ik wil er voor iedereen zijn die behoefte heeft aan goede begeleiding. Als jullie vragen hebben aarzel niet en spreek mij of een van mijn collega’s aan in de sportschool.

Wesley

Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
Fysiotherapeut I.O.

Ik vind dat sporten voor iedereen belangrijk moet zijn. Het is goed voor lichaam en geest. Ik ben erg gemotiveerd en probeer deze motivatie ook op u over te brengen.
In de sportschool sta ik voor u klaar om vragen te beantwoorden, oefeningen uit te leggen en uw doelstellingen op te stellen. Mijn collega’s en ik helpen u graag om deze doelstellingen te behalen. Mocht u vragen hebben spreek me a.u.b. aan.
Ik vind het fijn om met u samen te werken bij MediFit.
Mijn opleiding voor bewegingsagoog heb ik afgerond, en momenteel ben ik bezig met de opleiding fysiotherapie.

Lotte

Fitnessinstructrice
(Sport)masseuse
Fysiotherapeute i.o.

Sporten is voor mij echt even ontspannen. Ik hoop je te zien in de sportschool, waar ik je graag help bij je training zodat je met een voldaan gevoel naar huis kan. Ook ben ik werkzaam als (sport) masseuse en fysiotherapeut, mocht je last hebben van lichamelijke klachten of blessures spreek mij dan gerust aan!

Britt

Fitnessinstructrice

Sporten is erg belangrijk, voor jong en oud en voor de gezondheid. In mijn opleiding, sport en recreatie, heb ik daar alles over geleerd. Het is fijn als je je fit voelt. Dit zou ik graag mee willen geven in de sportschool. Ik vind het erg leuk om een praatje te maken met jullie en hier sta ik dan ook altijd voor open. Sporten is wat ik heel graag doe, met mijn ervaring hoop ik jullie verder te helpen. Voel je vrij om mij aan te spreken als je een vraag hebt. Ik, of een van mijn collega’s, helpen je graag.

Robbie

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut / osteopaat
Personal fitnesstrainer
(Sport)masseur

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mij collega’s dan aan tijdens je training.