Meteen naar de inhoud

Het Team

Het Medifit Team

Annemieke

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut
Personal fitnesstrainer
(Sport)Masseuse

Sporten is voor mij erg belangrijk. Ik krijg er energie van en voel mij fit. Ik weet ook dat fit zijn en blijven niet vanzelfsprekend is, daarom help ik je graag tijdens je training en bij het halen van je doelen. Ik ben bezig met de opleiding fysiotherapie en hoop deze kennis toe te kunnen passen door een goede, en vooral leuke training voor je samen te stellen. Heb je vragen, spreek me gerust aan in de sportschool.

Lotte

Fitnessinstructrice
(Sport)masseuse
Fysiotherapeute
PERSONAL FITNESSTRAINER

Sporten is voor mij echt even ontspannen. Ik hoop je te zien in de sportschool, waar ik je graag help bij je training zodat je met een voldaan gevoel naar huis kan. Ook ben ik werkzaam als (sport) masseuse en fysiotherapeut, mocht je last hebben van lichamelijke klachten of blessures spreek mij dan gerust aan!

Wesley

Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
PERSONAL FITNESSTRAINER

Ik vind dat sporten voor iedereen belangrijk moet zijn. Het is goed voor lichaam en geest. Zelf ben ik een fanatiek sporter en ik probeer mijn motivatie dan ook naar u over te brengen. Met mijn ervaring en deskundigheid weet ik u te begeleiden en wil ik u helpen om uw doelen te behalen. Graag tot snel bij MediFit!

Angélique

Fitnessinstructrice

Vanuit mijn interesse voor sport heb ik de opleiding tot fitnesstrainer gevolgd en onlangs afgerond.
Bewegen is gezond voor iedereen en bewegen is leuk! Zelf sport ik graag en veel, ik voel me er goed door. Ik hoop ook jullie enthousiast te kunnen maken zodat sport een onderdeel gaat worden van je dagelijks leven en om te ervaren dat sporten plezier geeft.
Heel graag help ik je bij het goed uitvoeren van je training. Spreek mij, of 1 van mijn collega’s, gerust aan als je vragen hebt. Tot snel bij Medifit! 

Robbie

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut / osteopaat
Personal fitnesstrainer
(Sport)masseur

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mijn collega’s dan aan tijdens je training.