Meteen naar de inhoud

Het Team

Het Medifit Team

Annemieke

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut I.O.
Personal fitnesstrainer

Sporten is voor mij erg belangrijk. Ik krijg er energie van en voel me fit. Ik weet ook dat fit zijn en blijven niet vanzelfsprekend is, daarom help ik je graag tijdens je training en bij het halen van je doelen. Ik ben bezig met de opleiding fysiotherapie en hoop deze kennis toe te kunnen passen door een goede, en vooral leuke training voor je samen te stellen. Heb je vragen, spreek me gerust aan in de sportschool.

Dani

Fitnessinstructeur
PERSONAL FITNESSTRAINER

Fitness en sporten zijn mijn grootste hobby, door mijn enthousiasme hoop ik dat iedereen sporten leuk gaat vinden. Met mijn kennis en eigen trainingservaring help ik je graag bij het maken van het juiste trainingsschema aan de hand van je eigen doelstelling. Ik wil er voor iedereen zijn die behoefte heeft aan goede begeleiding. Als jullie vragen hebben aarzel niet en spreek mij of een van mijn collega’s aan in de sportschool.

Wesley

Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
PERSONAL FITNESSTRAINER

Ik vind dat sporten voor iedereen belangrijk moet zijn. Het is goed voor lichaam en geest. Zelf ben ik een fanatiek sporter en ik probeer mijn motivatie dan ook naar u over te brengen. Met mijn ervaring en deskundigheid weet ik u te begeleiden en wil ik u helpen om uw doelen te behalen. Graag tot snel bij MediFit!

Lotte

Fitnessinstructrice
(Sport)masseuse
Fysiotherapeute
PERSONAL FITNESSTRAINER

Sporten is voor mij echt even ontspannen. Ik hoop je te zien in de sportschool, waar ik je graag help bij je training zodat je met een voldaan gevoel naar huis kan. Ook ben ik werkzaam als (sport) masseuse en fysiotherapeut, mocht je last hebben van lichamelijke klachten of blessures spreek mij dan gerust aan!

Guus

Stagiair sport- en bewegingscoördinator

Ik ben een fanatieke turner die het belangrijk en leuk vind om te sporten. Ik volg momenteel de opleiding sport- en bewegingscoördinator op het summa college. Volgend jaar wil ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan volgen. Ik loop tot en met juli 2023 stage bij MediFit en ik kijk er naar uit om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Mocht er iets zijn kunt u mij gerust aanspreken.

Robbie

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut / osteopaat
Personal fitnesstrainer
(Sport)masseur

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mij collega’s dan aan tijdens je training.