Het Team

Het Medifit Team

Robbie Huijnen

medifit-helmond-robbie
Personal fitnesstrainer
Fysiotherapeut
(Sport)masseur & osteopaat

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mij collega’s dan aan tijdens je training.

Marciano Koutstaal

medifit-helmond-marciano
Fitness & Health coördinator
Fysiotherapeut I.O.
Personal fitnesstrainer

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Ik help je graag bij het maken van het juiste trainingsschema aan de hand van je eigen doelstelling. Ik sta voor een goed resultaat en ik wil er zijn voor mensen die behoefte hebben aan goede begeleiding. Al jouw vragen zijn dan ook welkom en ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden bij MediFit.

Dominique Swinkels

medifit-helmond-dominique
Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
Fysiotherapeut I.O.
personal fitnesstrainer

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Ik krijg er energie van en probeer dit tijdens het begeleiden ook op jou over te brengen, want plezier tijdens het trainen staat centraal voor mij. Ik help je graag bij uitleg van oefeningen in ons sportcentrum. Heb je vragen spreek me gerust even aan als je langs komt bij MediFit!

Wesley Goossens

Bewegingsagoog
Fysiotherapeut I.O.

Ik vind dat sporten voor iedereen belangrijk moet zijn. Het is goed voor lichaam en geest. Ik ben erg gemotiveerd en probeer deze motivatie ook op u over te brengen.
In de sportschool sta ik voor u klaar om vragen te beantwoorden, oefeningen uit te leggen en uw doelstellingen op te stellen. Mijn collega’s en ik helpen u graag om deze doelstellingen te behalen. Mocht u vragen hebben spreek me a.u.b. aan.
Ik vind het fijn om met u samen te werken bij MediFit.
Mijn opleiding voor bewegingsagoog heb ik afgerond, en momenteel ben ik bezig met de opleiding fysiotherapie.