Meteen naar de inhoud

Het Team

Het Medifit Team

Annemieke

Fysiotherapeute
Fitnessinstructrice
Personal fitnesstrainer
(Sport)Masseuse

Sporten is voor mij erg belangrijk. Ik krijg er energie van en voel mij fit. Ik weet ook dat fit zijn en blijven niet vanzelfsprekend is, daarom help ik je graag tijdens je training en bij het halen van je doelen. Ik ben bezig met de opleiding fysiotherapie en hoop deze kennis toe te kunnen passen door een goede, en vooral leuke training voor je samen te stellen. Heb je vragen, spreek me gerust aan in de sportschool.

Lotte

Fysiotherapeute
Fitnessinstructrice
PERSONAL FITNESSTRAINER​
(Sport)masseuse

Sporten is voor mij echt even ontspannen. Ik hoop je te zien in de sportschool, waar ik je graag help bij je training zodat je met een voldaan gevoel naar huis kan. Ook ben ik werkzaam als (sport) masseuse en fysiotherapeut, mocht je last hebben van lichamelijke klachten of blessures spreek mij dan gerust aan!

Wesley

Fitnessinstructeur
Bewegingsagoog
PERSONAL FITNESSTRAINER

Ik vind dat sporten voor iedereen belangrijk moet zijn. Het is goed voor lichaam en geest. Zelf ben ik een fanatiek sporter en ik probeer mijn motivatie dan ook naar u over te brengen. Met mijn ervaring en deskundigheid weet ik u te begeleiden en wil ik u helpen om uw doelen te behalen. Graag tot snel bij MediFit!

Mark

Fitnessinstructeur
Fysiotherapeut i.o.

Voor mij is sporten een heel belangrijk onderdeel in mijn leven, ik vind het leuk om met sport bezig te zijn en u hierin te begeleiden. Ik hoop dat ik door mijn enthousiasme jou ook zo enthousiast te krijgen over fitness. Als u vragen aan mij hebt, stel ze gerust. Hopelijk tot snel in onze sportschool.

Angélique

Fitnessinstructrice

Ik ben mijn hele leven al sportief geweest, sinds een aantal jaren train ik met veel plezier bij Medifit en inmiddels ben ik er ook al een tijdje werkzaam als fitness- en personal trainer. Bewegen is gezond voor iedereen en bewegen is ook leuk, dat wil ik jou graag laten ervaren. Heel graag help ik jou met het bereiken van je doel(en) en het goed uitvoeren van je training. Samen met mijn collega’s zal ik er alles aan doen om ook jou een positieve sportieve ervaring te geven. Spreek me gerust aan als je vragen hebt, ik hoop je snel te zien bij Medifit!

Wilco

Fitnessinstructeur

Zelf ben ik veel bezig met sporten, omdat ik het erg leuk vind en het veel voordelen met zich meebrengt. Mijn passie voor fitness en gezondheid motiveert mij om jullie te helpen jullie doelen te bereiken, of het nu gaat om kracht, uithoudingsvermogen of algemeen welzijn. Laten we samen werken aan een sterker en gezonder leven. Ik kijk ernaar uit om met jullie aan de slag te gaan!

Robbie

FYSIOTHERAPEUT / OSTEOPAAT D.O.​
Fitnessinstructeur
Personal fitnesstrainer
(Sport)masseur

Dat sporten goed is voor onze gezondheid en dat we er ons beter en fitter door voelen is al lang bekend. Iedereen heeft baat bij goede oefeningen, juist ook mensen die kampen met lichamelijke klachten. Een fysiopraktijk/fitnesscentrum is voor mij dus een logische combinatie. Heb je vragen of last van een blessure, spreek mij of een van mijn collega’s dan aan tijdens je training.