Voedingsconsulent

Claudia Pelzers, Gediplomeerd voedingsconsulente en diëtiste

Voedingsconsulente en Diëtiste Helmond
Met soms een kleine aanpassing in de voeding kunt u de levenskwaliteit verbeteren. Dit geeft positieve energie en dit wil ik graag met u delen. Ik bied u een breed scala van voedings- en dieetadviezen op maat. Mijn kernwaarden zijn kennis, ontwikkeling en verbetering. Uw hulpvraag is mijn uitgangspunt. De complete mens staat centraal, en dat gaat verder dan sec een fysieke klacht. Doel is om samen tot blijvende verbetering van uw voedingspatroon en levensstijl te komen. Ik wil graag bijdragen aan uw welzijn. Onder deskundige begeleiding, maar met een grote mate van zelfredzaamheid.

Over mijn werk…
Met mijn voedingsadviezen wil ik een verschil maken. Vroeg of laat wordt u geconfronteerd met vragen over voeding. Mijn praktijk gaat dus verder dan waaraan u bij een klassieke diëtist denkt (lees: overgewicht). Ik ben bekend met veilige (!) voeding om tot betere sportprestaties te komen. Lever een bijdrage aan ouderen die merken dat hun vitaliteit vermindert. Kom tot maatwerk, passend bij een leefstijl en/of ziektebeeld.

Diëtetiek is een specialisme
Objectief gebrachte informatie op internet en in tijdschriften is negen van de tien keer verstopte reclame van bedrijven, die u vooral een probleem willen aanpraten. Onwaarheden worden waarheden. Maar wie maakt het verschil? In mijn advies help ik u verder met een eerlijk en verantwoord antwoord op uw voedingsvragen, zodat u in de toekomst verder kunt.
Wat ik fantastisch vind, is dat je met voeding veel kunt betekenen voor mensen. Diëtetiek is een specialisme.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact op door te bellen of loop eens binnen bij MediFit!