Tijdelijke sluiting i.v.m. COVID-19

  • door

Geachte Medifitters,

Zoals eerder deze week beschreven op onze site en de sociale media hebben wij u aangegeven de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten te houden. Deze richtlijnen zijn deze avond, 21 april 2020, opnieuw aangepast.

Zoals u waarschijnlijk ook heeft gehoord zijn wij door de overheid verplicht gesteld dicht te blijven tot en met tenminste 19 mei. Hierdoor kunnen wij niets anders dan vanaf morgenvroeg de deuren te sluiten om zo niet alleen gehoor te geven aan de opgelegde maatregelen, maar ook om de verspreiding van het COVID-19 virus te verminderen. Het is belangrijk om fit te blijven en te sporten, maar de gezondheid van onze leden staat ten alle tijden op de eerste plaats. Hiertoe hopen we dat er begrip is voor deze maatregelen die we noodgedwongen dienen op te volgen.

Wij hopen u allen dan ook na 19 mei weer terug te zien bij Medifit, dit ten alle tijden onder voorbehoud van de eventueel veranderende maatregelen vanuit de overheid. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om u vanuit thuis fit te kunnen houden. Denk hierbij aan trainingsschema’s die u thuis kunt uitvoeren of training en begeleiding op afstand. Maar ook aan adviezen op het gebied van gezonde voeding.

Houdt onze facebookpagina, instagram en website in de gaten.

Wij hopen hierbij te kunnen rekenen op uw begrip.  

Wij zullen u bij nieuwe ontwikkelingen over de genomen maatregelen vanuit de overheid, maar ook vanuit ons op de hoogte stellen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op per mail [email protected]

Met sportieve groet,

Team Medifit