Golden Sports

Beweeg gezellig mee met MediFit en Jibb Helmond !

Wilt u meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen voor mensen vanaf 55 jaar, georganiseerd door MediFit en Jibb Helmond.

Sportief, gezond én gezellig
De GoldenSports beweeglessen worden georganiseerd in de wijken Helmond-Oost, Helmond-Noord en Helmond Binnenstad. In de buitenlucht ontmoet je buurt- en leeftijdsgenoten en maak je samen kennis met allerlei vormen van sport, spel en beweging. Deelnemers krijgen bovendien een gratis gezondheidscheck en ondersteuning van een fysiotherapeut.

Samen fitter
In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om je gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid en daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen waardoor je je kring van sociale contacten uitbreidt.

Variatie
Door wekelijks mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een betere balans en coördinatie. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn maar breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend.

Waar en wanneer
MediFit werkt samen met Jibb Helmond om de GoldenSports lessen te verzorgen. Op donderdagmiddag gaan we van 14:30 tot 15:30 onder begeleiding van onze sportinstructeurs lekker in de buitenlucht bewegen. Als het weer het niet toelaat om buiten te bewegen kunnen we uitwijken naar ons sportcentrum. Er is altijd de mogelijkheid om je om te kleden, te douchen en gebruik te maken van het toilet voor en na de activiteiten.

Inschrijven

Ben je 55 jaar of ouder en wil je fit worden of fit blijven, schrijf je dan in via de website van Jibb Helmond.